Skip to main content
Welkom bij onze beknopte maar behulpzame gids over het herstellen van een verbroken verbinding tussen je Carerix-omgeving en HireData. Lees verder om te ontdekken hoe je een probleem met de verbinding herkent en eenvoudig oplost om verstoringen in je campagnes te voorkomen.

Stap 1: Test je Carerix-verbinding met HireData

Om te testen of je Carerix-account en HireData-verbinding de juiste toegang hebben, kun je vanuit je accountinstellingen een handmatige sync starten. Als je tijdens het syncproces een “403: Forbidden”-melding ziet, betekent dit dat HireData niet de juiste toegang heeft binnen je Carerix-setup. Dit probleem komt meestal door ontbrekende scopes in de client-configuratie. Timeline met een fout in de verbinding Als je bovendien geen match-stages of variabelen ziet laden bij het maken van een automatisering in HireData, dan is de verbinding met Carerix verbroken. Automatisering in HireData waarbij match-stages niet laden Automatisering in HireData waarbij variabelen niet laden

Stap 2: Herstel de verbinding

Om de verbinding te herstellen moet je de ontbrekende scopes van Carerix aan HireData toevoegen door deze stappen te volgen: 2.1 Log in op je Carerix-account 2.2. Zoek de client Navigeer naar het dropdown-menu [Maintenance] en open vervolgens de pagina [Identity Management] om de client te vinden die tijdens de initiële setup is aangemaakt. Carerix-omgeving met client-informatie 2.3 Voeg de ontbrekende scopes toe Dit zorgt ervoor dat HireData de vereiste rechten heeft om toegang te krijgen tot je Carerix-omgeving. Je kunt de default scopes direct hier kopiëren, en bekijk daarna “Stap 2.2: Een Confidential Client instellen” voor meer informatie:
  • urn:cx/webhooks:data:manage
  • urn:cx/cx5Acl:data:manage
  • urn:cx/cx5Wrapper:data:manage
  • urn:cx/webhooks:data/webhooks:manage
  • urn:cx/webhooks:data/applications:manage
Default scopes in Carerix 2.4 Sla de wijzigingen op

Stap 3: Synchroniseer Carerix opnieuw

Nadat je de client-scopes hebt bijgewerkt, kun je Carerix opnieuw handmatig synchroniseren door dezelfde stappen te volgen als eerder genoemd voor handmatig synchroniseren. Als je de rechten correct hebt bijgewerkt, zou je de “403: Forbidden”-melding niet meer moeten zien en zou de sync succesvol moeten verlopen. Timeline zonder fout